När man är sådär helt galen sötsugen, men ändå känner för att lyxa, så SKA man göra denna underbara läskande glassen. Den blir sådär härligt italiensk sorbet-aktig och är helt fri från mjölkprodukter och onödigt socker.
Först tar man banan som har bott i frysen ett tag (timmar eller dagar). Bananen kan gärna ha varit sådär läskigt brun innan den frusits ner, ni vet sådär brun så man tycker det är äckligt att äta den för att den är så söt. Ta även en frusen nektarin eller persika och en dl hallon.
Jag menar, har inte alla människor enormt mycket nerhackad, vacker frukt nerfrusen som bara väntar på att bli glass i frysen?
Låt tina ca 10-15 minuter sen kör allt i en matberedare eller som jag gör i min stora mixer. Sen, voila, är det klart. Lägg i små skålar och ha på lite hackade nötter, gojibär och choklad.
Enjoy!
Rawlicious glass
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar